Düz Stor Perde

Düz Stor Perdeler klasik güneşliğin yerini çoktan aldı. Tül ve fon perde altında içerden ve dışardan şık bir görünüm sağlıyor. Pratik, uygun fiyatlı ve şık!

Her Ev İçin Vazgeçilmez Stor Perdeler!

Ev dekorasyonunda perde seçimi en az mobilya seçimi kadar önemlidir. Modern ve şık perdelerle evinizin göz kamaştıran güzelliğini ortaya çıkarırsınız. Yatak odası perdesinden, salon, çocuk odası ve mutfak perdesine kadar her alanda dekoratif bir şıklık sağlayan stor perdeler, rahat ve kolay kullanım imkanı sağlayarak modern dekorasyonların vazgeçilmez bir parçası oldu. 

Uzun yıllardır kullanılan ve sürekli yeni tasarımlarla zengin modellere sahip olan stor perdeler her ev dekorasyonuna uyumlu renk ve model seçenekleri ile üretiliyor. Modern tarzda dekore edilmiş evlerde kullanıldığı gibi klasik tarza dekore edilmiş evlerde de görkemli bir güzellik sergiliyor.

Her evin kendine özgü bir dekorasyon tarzı vardır ve seçtiğiniz perdeler bunu tamamlar. Stor perde modelleri evinizin her bölümünde rahatlıkla kullanabileceğiniz, son derece pratik ve gösterişli tasarımlardır. Bir çok farklı model seçeneği ile sizin arzunuza göre ister desenli ve şık bir stor seçerek pencerelerinizi süsleyin, isterseniz sade ve düz bir stor seçerek güneşlik olarak kullanın. Düz stor perdeler klasik güneşliğin yerini çoktan aldı. Özellikle tavandan yere kadar olan camlarda düz stor perdeler tül ve fon perde altında içerden ve dışardan şık bir görünüm sağlarken kullanım kolaylığı ve pratikliğiyle de tercih sebebi oluyor.

Açık renklerin daha fazla tercih edildiği stor perde modellerinde özellikle beyaz stor perdeler beyaz tüllerin altında tülün modelini ve şeklini daha çok ön plana çıkarır ve şık bir görünüm sunar. Ekru stor perdeler beyazın parlak etkisini biraz kırmak isteyenler için bir numaralı tercih oluyor ve ekru stor perdeler en çok kullanılan stor perde olarak karşımıza çıkıyor. Açık kahve tonları ve krem rengi stor perdeler de çok sık kullanılan düz stor perde modelleri arasında. Son yıllarda gri fon perde ve gri tüllerin kullanımının yaygınlaşmasıyla gri stor perde modelleri de en çok tercih edilen düz stor perdeler arasında yerini aldı. Simli stor perdeler ve sedefli stor perdeler ise farklı renklerde sunularak düz stor perdeleri biraz daha ışıltılı bir havaya sokuyor.

Güneşin etkisini kırmak ve tüllerinizin ömrünü uzatmak için güdüz bile rahatlıkla kullanabilceğiniz stor perdelerin kaliteli kumaşlardan üretiliyor olması son derece önemli bir detaydır. Çok çeşitli fiyat aralıklarında sunulan store perdelerde kullanılan kumaş ve mekanizmanın kalitesi perdenin ömrünü çok fazla etkiliyor. Kalitesiz malzeme ile üretilen ve çok ucuza satılan stor perdelerde kısa süre sonra kenarlarında ipliklenmeler ve mekanizmasında bozulma olabiliyor. Bu nedenle alırken perdenin kalitesi ve markasına özellikle dikkat etmenizi, sadece fiyat unsuruna odaklanmamanızı tavsiye deriz.