Düz Zebra Perde

Her yere uyum sağlayan ve evinizin tüm havasını değiştiren kullanışlı Düz Zebra Perde modelleri ve fiyatları. Kaliteli zebra perdeler uygun fiyat avantajıyla!

Düz Zebra Perde

Düz zebra perdeler şık, sade ve spor görünümü, pratik kullanımı ve uygun fiyatıyla; her eve, her odaya, ofislere, cafe restoran gibi işyerlerine, hastane, okul gibi devlet kurumlarına kısacası her mekana uyum sağlar. En çok tercih edilen mekanizmalı perde modellerinden biridir. Örtme ve gizlilik ihtiyacını karşılamanın yanı sıra dışardan ve içeriden çok da şık bir görünüm sunar.

Zebra perde ince ve dolgulu dokumanın çizgi halinde sıralanması nedeniyle bu ismi almıştır. Bir tarafı sabit diğer tarafı hareketli çift kat kumaşın mekanizma üzerinde hareket ederek görüntüyü açma-kapama mantığıyla çalışır. Zebra perde, narin kumaşı ile bulunduğu mekana şık ve zarif bir görünüm kazandırır. Küçük hareketlerle dış görüntüyü açma-kapama işlevi sayesinde özellikle pratiklik arayanlar için tek tercih oluyor. 

Zebra perde kalitesini belirleyen unsurlar aynı zamanda perdenin uzun ömürlü olmasını da sağlıyor. Kullanılan kumaşlar, iplik özelliği ve üzerindeki apre kaplaması ile kenar kesimindeki hassasiyeti, zebra perdenin deforme olmadan uzun ömürlü kullanımına imkan sağlar. Sadece fiyatı ve görüntüsüne dikkat ederek alacağınız zebra perdelerde kısa bir süre sonra kenar ipliklenmeleri ve tül inceliğindeki kumaşlarında sarkmalar oluşabilir. eniyiperde.com olarak zebra perde tercihi yaparken bu hususlara dikkat ederek alışveriş yapmanızı tavsiye ediyor ve size sektörün en kaliteli zebra perdelerini uygun fiyatlarla sunuyoruz.