2021 Perde Modelleri

Yeni yılda perde modelleri yepyeni tarz  ve renklerle sizleri bekliyor.

Yeni yıla girmemize az kalmışken ev tekstil sektöründe de yeni canlanmalar gözüküyor. Her yıl farklı modellerle karşımıza çıkan ve mekanlarımızın vazgeçilmezleri arasında olan perdeler bu yılda farklılıklar peşinde. 2021 yılında perdeler modern ve sade çizgiler taşımaktan yana. Bol pileli tüller ve fon perdeler geri dönüyor.  Renk olarak sarı, gri ve tonları hakimiyet sağlayacak gibi duruyor. Bunun yanı sıra; siyah-kırmızı renklerde seçenekler arasında yerini alacaktır.  

Aksesuar açısından 2021 yılındaki perdelerde kordonlu sarkıtlar tercihler arasında. Her zaman olduğu gibi bu sezonda perdelerin kumaşlarla olan uyumu ön planda tutuluyor. Tercihlerin arasında klasik tül perdeler dışında farklı modeller olmasını isteyenlere ise dikey tül perdeler iyi bir seçim olabilir. 

Yeni yıl ile birlikte yepyeni zebra model ve desenler dikkatleri üzerlerinde topluyor. Zarif ve sade görüntüsü ile modern izlenim bırakan zebra perdeler şu zamanlarda en çok tercih edilen perde modelleri arasında. Güneşlik ve tül perde işlevinin bir arada olduğu zebra perdeler kullanışlılığı ile de dikkat çekiyor. Özellikle mutfak perdesi olarak çok sık tercih ediliyor. 

Bilindiği üzere sadece evlerimizde değil ofislerimizde ve işyerlerimizde de perdeler vazgeçilmezliğini sürdürüyor. Ofis perdesi olarak jaluzi, stor ve dikey çeşitler kullanılacak gibi görünüyor. Resmi bir hava yaratmak için; gri ve gümüş renk ve tonları da olabilir.